Last news in Fakti

27 Април, 2023 09:17 571 0

Полицията в Неапол конфискува фалшиви стоки с логото на Наполи за 800 000 евро

  • наполи-
  • футбол-
  • серия а-
  • фалшиви дрехи

Ако задържаните стоки излязат на пазара, печалбата от продажбата им по предварителни оценки може да възлезе на над 800 хиляди евро

Полицията в Неапол конфискува фалшиви стоки с логото на Наполи за 800 000 евро - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията в Неапол залови партида фалшиви атрибути на Неапол. Според La Gazzetta dello Sport в склад от 200 квадратни метра са открити над 18 000 фалшиви артикула на Наполи с логото и на Emporio Armani EA7.

Ако задържаните стоки излязат на пазара, печалбата от продажбата им по предварителни оценки може да възлезе на над 800 хиляди евро.

Съобщава се, че фалшиви атрибути на Неапол са били продавани в най-посещаваните туристически райони на Неапол. Един от обвиняемите е роден в Мароко и ще бъде изправен пред съда за фалшифициране и незаконна продажба на стоки.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА