Last news in Fakti

30 Април, 2023 17:28 872 0

Симеон Мечев донесе победата на Берое над Пирин (Бл)

  • берое-
  • пирин-
  • стара загора-
  • мач-
  • футбол-
  • мечев

Това е първа победа за тима в Стара Загора след четири домакински поражения

Симеон Мечев донесе победата на Берое над Пирин (Бл) - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Берое победи Пирин (Бл) с 1:0 у дома, като това е първа победа за тима в Стара Загора след четири домакински поражения. За Пирин това бе трета поредна загуба в първенството. Единственото попадение за Берое отбеляза капитанът Симеон Мечев.

Берое успя да поведе в резултата още в самото начало на мача. Каскардо получи пас от Серкан Юсеин с пета и стреля, като вратарят на "орлетата" Янко Георгиев успя само да изби топката. Вини Трибуле не успя да играе с нея, притиснат от защитник, но капитанът Симеон Мечев (в зелено) я вкара с левия крак под напречната греда – 1:0.

В средата на първата част удар на Уерди Мара от домакините бе много неточен.

В началото на втората част пропуск за Пирин направи Димитър Тонев. В последната минута на мача Спас Георгиев от домакините стреля извън наказателното поле, вратарят на Пирин Янко Георгиев успя да докосне топката, която се отби в напречната греда и излезе.

В добавеното време и вратарят на "орлетата" Георгиев дойде в наказателното поле на Берое при центрирания, но и този ход не доведе до нищо.

Мачове от 28-ия кръг в Първа футболна лига:
Септември - Славия 1:2
Локо (Пд) - Спартак (Вн) 3:1
Локо (Сф) – Хебър 1:4
Арда - Ботев (Вр) 1:1
Ботев (Пд) – Левски 0:1
Берое - Пирин (Бл) 1:0

Днес:
Черно море - ЦСКА 1948 (17,45 часа Диема спорт)
ЦСКА-София – Лудогорец (20,15 часа Диема спорт)


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА