Last news in Fakti

30 Април, 2023 20:14 803 4

Черно море и ЦСКА 1948 си разделиха по точка

  • цска1948-
  • черно море-
  • футбол-
  • варна-
  • реми-
  • вар

Гол на домакините бе отменен от ВАР  

Черно море и ЦСКА 1948 си разделиха по точка  - 1
Снимка: ПФК Черно море

Черно море и ЦСКА 1948 не успяха да си отбележат гол и завършиха 0:0 в мач от 28-ия кръг на efbet Лигата. След този мач гостите остават на третото място с 58 точки в актива си, а пък Черно море запазва петото място с 49 точки, с 2 по-малко от четвъртия Левски.

Домакините вложиха много енергия и имаха по-чистите положения, техен гол беше отменен и с доста спорна намеса на съдиите от стаята за видеопомощ (ВАР). Алекс Фернандес вкара топката във вратата на Наумов през второто полувреме, но арбитрите видяха нарушение на Мазир Сула миг преди головия удар, предава БТА.

Първата по-сериозна ситуация в мача бе за гостите. В 8-ата минута Елитон с далечен пас се опита да изведе в добра позиция Георги Русев, който се опита да овладее с глава, но се получи удар и топката попадна в ръцете на вратаря на Черно море Иван Дюлгеров. В 11-ата минута домакините бяха близо до гол. Мазир Сула получи топката на границата на наказателното поле и стреля, но топката премина встрани от вратата на столичния тим. В 17-ата минута гостите можеха да открият резултата. След центриране от корнер Октавио засече топката с глава от няколко метра, но вратарят на Черно море Иван Дюлгеров успя да избие топката с крак и предотврати сигурно попадение. В 23-ата минута Педриньо стреля по земя от над 25 метра по диагонал отляво, но топката попадна в ръцете на вратаря на домакините Иван Дюлгеров. Две минути по-късно Едгар Пашеко опита удар от почти 30 метра, но топката мина встрани от вратата на гостите. В 27-ата минута Педриньор стреля от дистанция, но топката премина над вратата на Черно море. В 38-ата минута гол за домакините на Едгар Пашеко не беше признат заради нарушение в атака срещу на Исмаил Иса срещу вратаря Даниел Наумов.

В 47-ата минута, след грешка на Лазар Марин, топката стигна до Едгар Пашеко, който стреля, но вратарят Даниел Наумов улови. В 50-ата минута Светослав Диков бе изведен в отлична позиция отдясно по атаката на ЦСКА 1848, напредна и стреля по диагонал, но вратарят Иван Дюлгелов улови топката.

В 57-ата минута Черно море можеше да открие резултата. След разбъркване в наказателното поле топката стигна до Исмаил Иса, който стреля със задна ножица, но топката премина над вратата. В 58-ата минута Черно море вкара гол чрез Алекс Фернандес, но след разглеждане с ВАР попадението бе отменено. В 76-ата минута Атанас Илиев отправи страхотен удар от ъгъла на наказателното поле, но вратарят на гостите Даниел Наумов показа класа и спаси. В 79-ата минута Атанас Илиев бе изведен в отлична позиция, напредна и стреля по диагонал отляво, но за късмет на гостите топката премина на сантиметри встрани от вратата. В 84-ата минута Матеус Машадо засече с глава топката след центриране отляво, но тя премина на сантиметри встрани от вратата. В 90+5 минута Живко Атанасов засече с глава топката след центриране на Мазир Сула отдясно, но тя премина над вратата на гостите.

Мачове от 28-ия кръг в Първа футболна лига:
Септември - Славия 1:2
Локо (Пд) - Спартак (Вн) 3:1
Локо (Сф) – Хебър 1:4
Арда - Ботев (Вр) 1:1
Ботев (Пд) – Левски 0:1
Берое - Пирин (Бл) 1:0
Черно море - ЦСКА 1948 0:0
Днес:
ЦСКА-София – Лудогорец (20,15 часа Диема спорт)


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДелиОрманския

    4 0 Отговор
    една от причините да нямаме футболни успехи извън Бг. е Съдийството !
  • 2 В София левскарите са един милион !

    1 2 Отговор
    Останалите са част от пейзажа !
  • 3 Смех !

    0 0 Отговор
    Тука нема черно тото 😂
  • 4 Гуцката

    0 0 Отговор
    Мощни сме! На къде да се завъртиш само цесеката. Като по Татово време- цяла войнишка лига със все фазанарията си имахме. Имаше и армия с калашници, танкове и самолети. Сега чертежи и теория като в 6ти клас.