Last news in Fakti

3 Май, 2023 09:36 1 556 5

Венци Стефанов: Вързан поп, мирно село! Сметките за първата шестица са малко без кръчмар!

  • венцеслав стефанов-
  • славия-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

Той коментира битката за първата шестица в efbet Лига, както и тази за титлата между Лудогорец и ЦСКА

Венци Стефанов: Вързан поп, мирно село! Сметките за първата шестица са малко без кръчмар! - 1

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, говори пред медиите след равенството 1:1 с Локомотив Пловдив. Според него отборът за пореден път великодушно е пропуснал да вкараняколко гола и затова е бил наказан от противника. Той коментира битката за първата шестица в efbet Лига, както и тази за титлата между Лудогорец и ЦСКА, а накрая подчерта, че все още чака "сини" и "червени" да платят щетите, които техните фенове нанесоха на стадиона в "Овча купел".

"Когато не вкараш, ти вкарват. Хората са казали - вързан поп, мирно село. Вкарай два-три гола и после прави, каквото искаш. Ние великодушно пропускаме и затова така се получава.

Ако аз съм старши треньор, ще ти кажа какво мисля. Събраха се много мачове, в които изпускаме инициативата в последните минути и противникът бележи. Дано се поучат от грешките си.

Тези сметки за първата шестица са малко без кръчмар. Като правиш такива сметки, винаги става грешка. Ние трябва да си играем и да бием, пък да става каквото ще. Лошото е, че в много мачове не успяваме да си вземем това, което ни се полага. От началото на пролетния полусезон някъде ни ощетиха, някъде се самоубихме. Тук, в един мач, противникът имаше едно положение и то стана гол. За съжаление накрая ние сме от губещата страна с късата клечка.

От Левски още не са платили за счупените седалки, ти за ЦСКА питаш. Имаш да взимаш. Те не са ни платили за Андреа Христов от Италия, от Полша за Нгуена - изобщо хората си я карат през просото яваш-яваш. Дай Боже ФИФА, УЕФА и компетентните органи в нашата държава да ударят по масата, защото това показва, че законите и редът не се спазват.

И за ЦСКА, и за Левски трябва да има сериозни санкции, защото да счупиш чужда собственост безнаказано, а след това да претендираш, че наказанието ти е голямо, е нахалство, огромно нахалство. Уважавам много публиката на ЦСКА и не очаквах, че ще направят това.

При Ботев имаше дълго чакан стадион. Ние също много чакаме, но за нас няма ред. Мачът ЦСКА - Лудогорец трябваше да реши кой да бъде първи и кой втори. Лудогорец си взе своето и ЦСКА сега е догонващ, което е по-трудно. Но ако Лудогорец продължава като нас аристократично да пропуска положения, може да ги накаже някой доста по-непретенциозен от ЦСКА", заяви Венци Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    4 2 Отговор
    Този е един от най-алчните прецеденти от играчите на черно тото !!!
  • 2 Е кво

    4 0 Отговор
    Да вържем попа ли?
  • 3 Славист

    3 0 Отговор
    Да разкаже за корекомските бензиностанции на Ботевградското шосе.От млад е пенюга.
  • 4 Гуцката

    1 0 Отговор
    Хитър Торбалан! Той е най- големия сметкаджия и вечно пищи като ущипана мома. А за тото - лото да не говорим.
  • 5 бойко

    0 0 Отговор
    сикаджиите в затвора-кога?