Last news in Fakti

3 Май, 2023 14:30 2 232 5

Големите промени в Левски вече се случиха!

  • даниел боримиров-
  • футбол-
  • левски

От 2 май Даниел Боримиров вече официално е изпълнителен директор на „сините“. Вписани са и двамата нови членове на Управителния съвет на клуба

Големите промени в Левски вече се случиха! - 1

Управленските промени в Левски, които бяха анонсирани през миналата седмица, вече са факт. Те са били вписани в Търговския регистър.

От 2 май Даниел Боримиров вече официално е изпълнителен директор на „сините“. Вписани са и двамата нови членове на Управителния съвет на клуба.

Христо Йовов и Борислав Георгиев вече официално заемат местата на Ивайло Ивков и Радослав Разпопов. В документите, вписани в Търговския регистър, е упоменато, че те получават петгодишни мандати.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КИКО

    9 4 Отговор
    ТАКИ ЛИ Е НОВИЯ ТРЕНЬОРИЛИ ТОИ ДАВА ПАРИТЕ.........................А ДАНС СПИ

    Коментиран от #5

  • 2 Бай Фичо

    11 4 Отговор
    Тия къде Бацето ги беше разхвърлял по тотото и други места за клатене не разни части от тялото сега ще Оправят и Левски, честито страшни промени!
  • 3 Тома

    8 3 Отговор
    Този на снимката на две магарета сламата не може да разпредели камо ли да управи Левски
  • 4 Винаги е така,

    1 1 Отговор
    мишките първи се разбягват !
  • 5 ТОЙ , ТОЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "КИКО":

    Първо се учи правопис и граматика, после се пише!