Last news in Fakti

9 Май, 2023 08:29 1 240 1

Карло Анчелоти: Работим, за да спрем отбор, който изглежда неудържим

  • реал мадрид-
  • манчестър сити-
  • футбол-
  • шампионска лига

Планираме мач, за да спрем отбора им, особено когато са с топката

Карло Анчелоти: Работим, за да спрем отбор, който изглежда неудържим - 1

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори преди днешния полуфинал от Шампионската лига срещу Манчестър Сити.

“Искаме положителен резултат. Не искаме да страдаме, а да играем добре. Целта е да избегнем проблемите. Това ще бъде труден мач”, започна италианецът.

Анчелоти отдаде заслуженото на съперника: “Това е по-завършен отбор от миналата година. Габриел Жезус беше много опасен, но различен от Холанд. Може би сега те се възползват повече от дългите топки, от борбата за втора топка. Но стилът им е същият".

Наставникът на Реал Мадрид коментира и головата машина на “гражданите” Ерлинг Холанд: “Той е много опасен, виждаме това. Холанд е опасен, но не е само той. Това е един завършен отбор, който играе много добър футбол. Работим, за да спрем отбор, който изглежда неудържим. Ще имаме своите шансове. В добра форма сме. На същото ниво като сме през миналия сезон. Това, което има значение, е мотивацията, ентусиазмът... Спечелването на Купата на краля е бонус.

Ние не планираме мача, за да спрем един играч. Планираме мач, за да спрем отбора им, особено когато са с топката. Този играч е много важен, но да мислим само за него би означавало да забравим за другите", коментира още специалистът.

Анчелоти потвърди, че Лука Модрич ще вземе участие в двубоя: “Той може да играе без проблем. Той ще играе".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Папа Перес продаде мача

    2 0 Отговор
    Строи стадион за 800 млн…