Last news in Fakti

10 Май, 2023 15:07 1 597 2

Звезда от Сърбия с "чудовищно" представяне в САЩ

  • нба-
  • баскетбол-
  • сащ-
  • сърбия-
  • йокич

Центърът Йокич с брутален трипъл-дабъл срещу "Слънцата"

Звезда от Сърбия с "чудовищно" представяне в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Никола Йокич-Жокера изригна с "чудовищно" представяне в мач номер 5 от полуфиналната серия в Западната конференция на НБА между Денвър Нъгетс и Финикс Сънс.

Денвър победи като домакин със 118:102.

А Жокера от Сърбия завърши с 29 точки, 13 борби и 12 асистенции за 38 минути игра. 28-годишният сърбин не можеше да бъде спрян от защитата на "Слънцата" в мача. 211-сантиметровият Никола често влиза и в ролята на гард, изнасяйки топката за "Златните буци".

Йокич се забърка в скандал по-рано в серията. Играе се до 4 победи. Евентуалният седми двубой ще е в Денвър.

Преди началото на плейофите в "Лигата на извънземните" отборът на Финикс беше считан за фаворит за титлата, тъй като към младите звезди Девин Букър и Деандре Ейтън и опитния ас Крис Пол, се присъедини баскетболната супер звезда Кевин Дюрант.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ционистки киборг

    2 1 Отговор
    Откакто "удари" собственика на Финикс Сънс еврейчето Мат Ишбия все по-чудовищно ще му е представянето.