Last news in Fakti

14 Май, 2023 11:18 1 407 1

Правят основен ремонт на стрелбището в квартал "Гео Милев" в София

  • весела-
  • лечева-
  • стрелбище-
  • гео милев-
  • ремонт

Весела Лечева го посети да види как вървят нещата

Правят основен ремонт на стрелбището в квартал "Гео Милев" в София - 1
Снимка: ММС

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева посети през уикенда стрелбището в столичния квартал „Гео Милев“, където се провежда състезание, съобщават от ММС.

На съоръжението, което е собственост на НСБ ЕАД, преди месец започна основният ремонт.

Очаква се през пролетта на следващата година съоръжението да е готово и да може да приеме международни състезания. Стрелбището е единственото място в София, на което могат да се провеждат организирани тренировки и състезания по стрелба. От години то беше в окаяно състояние и само заради усилията на треньори и състезатели беше годно за провеждане на тренировъчен процес.

Комплексът разполага с 50-метрово открито стрелбище за малокалибрено оръжие с 22 коридора и 10-метрово на закрито с 30 индивидуални сектора.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тая

    4 0 Отговор
    що милиони пропиля за нула време ?