Last news in Fakti

14 Май, 2023 13:28 2 192 3

Подло! С нередовен удар KSI прати Фурние в нокаут (ВИДЕО)

  • ksi-
  • фурние-
  • лакът-
  • нокаут-
  • бокс-
  • шоу

Резултатът все пак остана и KSI стигна до шеста победа

Подло! С нередовен удар KSI прати Фурние в нокаут (ВИДЕО) - 1
Кадър: DAZN Boxing

KSI постигна брутален нокаут във втория рунд срещу Джо Фурние – но повторенията показаха, че последният удар е бил непозволен – с лакът. Британската YouTube сензация и рапър се изправи срещу първия си опонент с професионален боксов опит в лицето на Фурние, който има 9 победи и нито една загуба на ринга. Всичко изглеждаше по план, тъй като дясната ръка на KSI разклати Фурние още в началото, предава gong.bg.

Това накара самопровъзгласилия се за милионер собственик на нощен клуб, превърнал се в боец, да отвърне на огъня, предизвиквайки страхотна битка в средата на ринга.

И в миг Фурние беше свален на платото от нещо, което изглеждаше като зашеметяващ нокаут. Но повторенията ясно показаха, че след дясното кроше на KSI последва и лакът, който попадна в брадичката на Фурние.

Въпреки това KSI настояваше, че това е чист удар, когато беше разпитван от DAZN.

„Ударих го с мощен удар и той беше замаян, дърпаше се, опитвайки се да ме задържи далеч, за да оцелее“, обяви победителят.

Разгневеният Фурние каза на Fred Talks Fighting: „Той излъга, това е ясно, всички сте гледали повторенията. Той ме удари с чист лакът. Когато се биеш с промоутъра в собственото му шоу – никога не съм очаквал да бъда измамен така.“

KSI беше бърз в началото, подскачайки на пръсти и обикаляйки ринга. Фурние – се бореше да влезе в ритъма си и изостана в началото. Бизнесменът-боксьор излезе по-уверено във втория и направи някои добри удари. Но това предизвика яростна реакция от KSI, който отвърна на удара с дясно кроше, което попадна в целта.

Резултатът остана и KSI стигна до шеста победа, призовавайки Томи Фюри като следващ опонент. Фюри, който победи Джейк Пол в техния двубой в Саудитска Арабия през февруари, беше край ринга на Уембли Арена на разузнавателна мисия.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дзверо

    5 7 Отговор
    Нищо не се разбира от така написаната статия!?
  • 2 васИк атанасова

    6 1 Отговор
    УДАРИ ГО С ЛАКЪТ
  • 3 Нормално

    4 1 Отговор
    Аматьори излизат на ринга.