Last news in Fakti

15 Май, 2023 14:00 1 675 2

Ла Лига излезе с официално изявление след безредиците на Еспаньол - Барселона

  • ла лига-
  • футбол-
  • барселона-
  • еспаньол

"Блаугранас" спечели двубоя с 4:2 и по този начин официализира титлата си

Ла Лига излезе с официално изявление след безредиците на Еспаньол - Барселона - 1

От Ла Лига излязоха с официално изявление относно безредиците, които настъпиха след края на каталунското дерби между Еспаньол и Барселона. „Блаугранас“ спечели двубоя с 4:2 и по този начин официализира титлата си. Привържениците на „папагалчетата“ подгониха играчите на Барса, които се скриха в тунела, за да бъдат избегнати последващите по-лоши последствия.

В очакване на евентуални санкции за клуба, Ла Лига вече заяви, че заедно с Еспаньол ще търсят главните виновници на тези действия, за да ги санкционират.

„Ла Лига след нахлуването на полето на Еспаньол – Барса: Анализира всички изображения и кадри от вчера. В сътрудничество с Еспаньол ще идентифицира всички отговорни лица, за да им попречи да се върнат на стадионите. Ще докладва фактите на компетентните органи“, гласи официалното съобщение от страна на лигата.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    3 0 Отговор
    Тия защо с гей-знаме?!

    Коментиран от #2

  • 2 антрашпиц

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Ми шот са педигрипал.