Last news in Fakti

16 Май, 2023 09:00 2 547 3

Трагичен инцидент разтърси света на MMA

  • мауро шале-
  • мма-
  • спорт-
  • трагедия

Бразилецът е бил прострелян в ранните часове на понеделник в местен бар в Порто Алегре

Трагичен инцидент разтърси света на MMA - 1

Трагичен инцидент разтърси света на MMA. Боецът Мауро Шале напусна този свят само на 36-годишна възраст.

Бразилецът е бил прострелян в ранните часове на понеделник в местен бар в Порто Алегре. Той е бил със своята приятелка, а двамата се скарали с военен полицай, който впоследствие е извадил пистолет и е стрелял по двамата.
Според някои Мауро пръв е започнал конфликта и прострелял военния в слабините. Нещата ескалирали допълнително, когато пристигнали органите на реда, а Шале открил стрелба по тях и те отвърнали. Той успял да избяга от бара със своята кола, но малко по-късно катастрофирал и починал на място.

Полицаят и приятелката му, която е била простреляна в корема, са вън от опасност.

Шале бе част от компанията ММА Team Goat Management, която пусна изявление по случай трагичния инцидент.

„За съжаление загубихме още един човек, станал жертва на брутално насилие в Бразилия. Това е нещо, което се повтаря всеки ден. Ти беше специален и никога няма бъдеш забравен“, написаха от компанията.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    12 1 Отговор
    Направил се е на велик и безсмъртен… показали са му, че не е.
  • 2 Мдааммм

    11 0 Отговор
    Квот търсил,туй намерил.Тия слабоумните си мислят че са голямата работа,а не разбират,че са просто едни пионки в игра в ринг за много пари,но не толкова за тях колкото за останалите около тях.Алоууу,живеем в 21 век,а не в 14-ти,когато все още е нямало огнестрелно оръжие!
  • 3 "Жертва на брутално насилие"

    2 0 Отговор
    Хем първи стрелял по невъоръжена жена, хем той бил жертвата. Звучи ли ви познато? Масово внушение, че някои групи имат правото да убиват, а когато се защитиш те са дискриминирани.