Last news in Fakti

16 Май, 2023 08:40 681 0

Милан мечтае за обрат и финал в Шампионската лига

  • интер-
  • милан-
  • футбол-
  • шампионска лига

Първата среща на “Джузепе Меаца” бе спечелена от "нерадзурите" с 2:0, с два гола в първите 11 минути

Милан мечтае за обрат и финал в Шампионската лига - 1

Интер и Милан излизат един срещу друг в мач-реванш от полуфиналите на Шампионската лига тази вечер от 22.00 часа. Първата среща на “Джузепе Меаца” бе спечелена от "нерадзурите" с 2:0, с два гола в първите 11 минути. Мечтите на "росонерите" обаче са живи и в отбора вярват, че могат да стигнат до финала.

Надеждите на Милан за обрат са свързани най-вече с Рафаел Леао, който заради травма пропусна първия полуфинал. Португалецът вече е здрав и ще играе тази вечер. Лошата новина обаче е травмата на Исмаел Бенасер, който ще отсъства дълго.

В лагера на Интер проблемите са свързани с отсъствието на контузения Милан Шкриняр. Ромелу Лукаку се намира в изключителна форма и бележи гол след гол в Серия А.

Миланското дерби ще бъде ръководено от френския рефер Клеман Тюрпен. Назначението му обаче бе прието скептично от Интер, откъдето изразиха притеснения предвид факта, че в Милан играят четирима французи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА