Last news in Fakti

16 Май, 2023 11:20 5 418 2

Ексклузивно: ЦСКА продава централния си нападател

  • дюкенс назон-
  • цска-
  • трансфер-
  • футбол

Роденият във Франция национал на Хаити е на крачка от трансфер в Азия

Ексклузивно: ЦСКА продава централния си нападател - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА продава централния си нападател Дюкенс Назон, съобщава БЛИЦ. Сделката е осъществена на 90%. Роденият във Франция национал на Хаити е на крачка от трансфер в Азия. Според непотвърдена информация става въпрос за китайки клуб. Сумата, която ще приберат „армейците“, е 3,5 милиона долара.

Назон пристигна в Борисовата градина преди година. Трансферът му е доста изненадващ, тъй като се предполагаше, че „червените“ ще го задържат за поне още един сезон.

Освен това в тима има дефицит на качествени нападатели. Дауда Бамба и Бисмарк Чарлс са далеч от това, което трябваше да бъдат, а основната причина за липсата на форма у тях са перманентните контузии.

„Ако котка не мине път, ще има сделка. Дали ЦСКА ще е шампион или не, за продажбата на Назон няма значение“, уточниха източници на агенцията.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сан 89

    6 3 Отговор
    Гледайте ли,приятелската среща Лудогорец-Локо Пловдив, Срам.
  • 2 Иво

    2 1 Отговор
    Стига пак сте завиждали на Лудогорец