Last news in Fakti

6 Октомври, 2013 20:33 723 0

Локото (Пд) тресна Ченоморец в Бургас

  • черноморец-
  • локомотив пловдив-
  • бургас
Локото (Пд) тресна Ченоморец в Бургас - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Локомотив Пловдив задълбочи кризата в Черноморец. Бургазлии загубиха с 0:1 на собствен терен, като поражението е седмо от началото на сезона.

Единственият гола падна още в третата минута на срещата и беше дело на централния защитник Пламен Крачунов. Бившият фуболист на ЦСКА засече с глава центриране на Здравко Лазаров от фаул. След попадението обаче останаха съмнения за засада.

Най-добрата възможност пред бургазлии се откри в 44-ата минута, когато Наджиб Амари се озова очи в очи с Йордан Господинов, но прати кълбото в тялото на вратаря.

Така "акулите" остават на 12-о място с актив от 11 точки, докато "смърфовете" са пети с 22 точки.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА