Last news in Fakti

21 Май, 2023 18:00 1 501 6

Спортният директор на Байерн: Изненадващо е, че може да не спечелим нито един трофей!

  • байерн мюнхен-
  • хасан салихамиджич-
  • футбол-
  • бундеслига

Баварците може да загубят титлата, ако Борусия Дортмунд спечели следващите си два мача в Бундеслигата

Спортният директор на Байерн: Изненадващо е, че може да не спечелим нито един трофей! - 1

Спортният директор на Байерн Мюнхен - Хасан Салихамиджич, говори след загубата с 1:3 от РБ Лайпциг на "Алианц Арена". Баварците може да загубят титлата, ако Борусия Дортмунд спечели следващите си два мача в Бундеслигата.

"Винаги съм предпочитал да държим съдбата в собствените си ръце, но това вече не е така. Сега трябва да се надяваме, да стискаме палци на други отбори, а и да спечелим мача си следващата седмица. Бях оптимист. Тренирахме много добре през седмицата, имаше интензивност и се подобрявахме. Направихме много положителни неща през седмицата, но след първия половин час не показахме нищо. Беше разочароващо", започна Салихамиджич.

Шефът на баварците се върна и на отстраняването на Юлиан Нагелсман. "Обмисляхме го от доста време и бяхме на мнение, че трябва да действаме. Томас Тухел се нуждае да направи подготовка с отбора и тогава всичко ще бъде по-добре. Като видим какъв отбор имахме преди началото на сезона, а сега да не спечелим и един трофей - за мен е доста изненадващо".

"Всичките ни решения бяха взети според нашите виждания и за доброто на Байерн. Върша работата си 24/7 и винаги се опитвам да давам най-доброто от себе си", каза още Брацо.

Спортният директор на Байерн коментира и представянето на халфа Конрад Лаймер, който по всичко изглежда, че ще премине в клуба през лятото със свободен трансфер от Лайпциг. "Той изигра много силен мач. Не говоря за футболисти на други отбори. Той ще е свободен агент от 1 юли".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мани го тоя

    7 0 Отговор
    Това,че махнахте Нагелсман ,когато отбора все още играеше за всички купи ,ще ви изяде главите.
  • 2 Калпазанин

    5 0 Отговор
    Аз за по тъпи спортни директори до сега не съм чувал, да сменяш тренера когато отбора е първи и то на два фронта че одил да се пързаля, ами тогава да вземе и да не @@@,кратуни
  • 3 Монк

    7 1 Отговор
    Ами просто е. В сегашния Байерн почти няма германци, за разлика от преди. Този брадатия ги напълни с африканци, рязани карабини като него от арабските страни и пр. Няма ги биткаджиите. Даже уволнението на треньора им беше абсолютно аматьорско. Изглежда Хасанчо трябва да си ходи, заедно с Кан
  • 4 Хасан ариеца

    2 0 Отговор
    Е що па да не съм немец, а?
  • 5 Пако

    5 0 Отговор
    ХАСАНЕ АЛБАНСКАТА МАФИЯ ТЕ ЗАБИ НА ТОЗИ ПОСТ И ИЗНУДВАТ БАЙЕРН,А ТИ СИ ПРОСТО ЖАЛЪК НЕКАДЪРНИК.НИКОГА БАЙЕРН НЕ Е БИЛ В ТАКОВА ЖАЛКО ПОЛОЖЕНИЕ ОТКАКТО ТИ СИ ШЕФ. ПОНЯКОГА СЕ ЧУДЯ НА СТРАХЛИВИТЕ ШВАБИ.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.