Last news in Fakti

22 Май, 2023 07:30 1 131 0

Томас Тухел ще води Байерн Мюнхен и през следващия сезон

  • томас тухел-
  • байерн мюнхен-
  • футбол-
  • бундеслига

Баварците вече не зависят от себе си, след като се провалиха в двубоя срещу РБ Лайпциг и позволиха на Борусия (Дортмунд) да се настани на първото място кръг преди края на кампанията

Томас Тухел ще води Байерн Мюнхен и през следващия сезон - 1

Томас Тухел ще води Байерн (Мюнхен) и през следващия сезон, независимо от това дали отборът ще спечели титлата в Бундеслигата. Баварците вече не зависят от себе си, след като се провалиха в двубоя срещу РБ Лайпциг и позволиха на Борусия (Дортмунд) да се настани на първото място кръг преди края на кампанията.

Според “Кикер”, Тухел няма да бъде уволнен, дори Байерн да остане втори. Промените ще са свързани със състава. Някои от футболистите, които разочароваха през сезона, със сигурност ще бъдат продадени.

“Ако в Байерн всичко беше наред, нямаше да се стигне до треньорска смяна. Не е важно какво искам аз. Отвори се една врата и ръководството на клуба ми даде да разбера, че е дошло време да работим заедно. Не бягам от отговорност”, коментира Тухел.

В заключителния кръг от Бундеслигата Байерн ще гостува на Кьолн, а Борусия (Д) ще посрещне Майнц 05. Победа на “жълто-черните” ще ги направи шампиони.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА