Last news in Fakti

23 Май, 2023 11:45 1 351 3

Мбапе стана поредният човек, който обяви подкрепата си към Винисиус

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • винисиус жуниор-
  • винисиус

Ситуацията предизвика много бурни реакции в цял свят и особено в самата Бразилия

Мбапе стана поредният човек, който обяви подкрепата си към Винисиус - 1

Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе стана поредният човек, който обяви подкрепата си към Винисиус. В неделя бразилецът отново стана обект на расистки обиди, което доведе до скандал и изгонването му от игра.

Ситуацията предизвика много бурни реакции в цял свят и особено в самата Бразилия. В негова полза се изказаха политици в южноамериканската страна, а впоследствие и шефът на Ла Лига Хавиер Тебас призна за проблемите в Ла Лига от подобен характер.

“Не си сам, Ние сме тук и те обичаме,” написа Мбапе в пост отправен към Винисиус.

Самият Мбапе продължава да е свързван от доста време с трансфер в Реал Мадрид и в даден момент двамата може да се окажат съотборници.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ммнее

    0 0 Отговор
    ,,Някои" са футболисти , колкото ,,другите" са баскетболисти, с малки изключения като Уеа, Ето,о Дрогба срещу Бърд, Сабонис !
  • 2 Ммнее

    0 0 Отговор
    ,,Някои" са футболисти , колкото ,,другите" са баскетболисти, с малки изключения като Уеа, Ето,о Дрогба срещу Бърд, Сабонис !
  • 3 Реалист

    5 3 Отговор
    Туй бризилче няма никакво възпитание, провокира публиката, е как да му отговорят по друг начин.