Last news in Fakti

24 Май, 2023 16:51 1 180 4

Ще има ли поредно сътресение в Челси?

  • челси-
  • том-
  • глик-
  • президент

Президентът Том Глик май е готов да напусне

Ще има ли поредно сътресение в Челси? - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Челси Том Глик е готов да причини поредното сътресение в клуба и да напусне след само десет месеца при “сините”, предава sportal.bg.

Глик, който пристигна от Манчестър Сити, където бе главен търговски и оперативен директор, се присъедини към лондончани през юли 2022 година. Новите собственици на Челси го натовариха с управлението на глобалната търговска стратегия на клуба, но сега може да напусне след по-малко от година, защото се очаква пристигането на Крис Джирасек, който се очаква да стане изпълнителен директор.

Самият Тод Боели продължава в желанието си за сериозни структурни промени в управленческия отбор на клуба, като се надява по този начин да облекчи кризата в тима. Челси похарчи почти 600 милиона паунда за нови играчи в последните два трансферни прозореца, но въпреки тези инвестиции “сините” правят един от най-лошите си сезони и заемат едва 12-ото място в класирането, като са събрали едва 43 точки и имат отрицателна голова разлика.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 честен ционист

    2 1 Отговор
    Днеска да думнат Мангалчестър на високата врътка, пък после и да изпадат, ако искат.
  • 3 Челси

    2 1 Отговор
    Без Абрамович ще е така...
  • 4 ХАРОН

    4 2 Отговор
    Чичо Кен Бейтс ги вкара в голямата игра и предаде на бизнес виртуоза Роман Абрамович. Той от своя страна направи за 20 години, Гранд с десетки трофеи от всички турнири. За да се намесят английските пъпеши и да го принудят да го подари на краварчето от земите на индианците. Това се случва и с Челси- изчезва както индианците едно време.