Last news in Fakti

31 Май, 2023 09:56 1 254 0

Бивш сръбски национал става помощник треньор в Левски

  • алберт над-
  • левски-
  • футбол-
  • треньор-
  • саво милошевич

Според медията в щаба на наставника ще бъде и Елин Топузаков, който в момента води "сините" след напускането на Станимир Стоилов

Бивш сръбски национал става помощник треньор в Левски - 1

Бившият сръбски национал Алберт Над ще бъде първи помощник на Саво Милошевич в Левски, твърди Srbija danas. Договорът на специалиста с родния гранд ще влезе в сила от 15 юни.

Според медията в щаба на наставника ще бъде и Елин Топузаков, който в момента води "сините" след напускането на Станимир Стоилов.

В момента Над е част от треньорския екип на Партизан. Очаква се обаче наставникът на "гробарите" Игор Дуляй да напусне след проваления сезон.

Алберт Над е добре познат на Милошевич. Двамата работиха заедно в Партизан през 2019 година, а освен това са бивши съотборници в националния отбор на Сърбия. 48-годишният треньор подобно на Милошевич има скромна визитка. Той е водил Раковица и Телеоптик в родината си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА