Last news in Fakti

1 Юни, 2023 13:00 1 638 3

Жозе Моуриньо беснее - псува рефера след загубата от Севиля (ВИДЕО)

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • рома-
  • севиля-
  • лига европа

Специалния обаче имаше сериозни претенции към рефера Антъни Тейлър

Жозе Моуриньо беснее - псува рефера след загубата от Севиля (ВИДЕО) - 1

Треньорът на Рома – Жозе Моуриньо, не бе на себе си след загубата от Севиля във финала на Лига Европа. Италианците загубиха след изпълнения на дузпи след равенство 1:1 в редовното време и продълженията.

Специалния обаче имаше сериозни претенции към рефера Антъни Тейлър. Още по време на мача Моуриньо реагира много остро на отсъжданията на англичанина. След края на срещата, португалецът продължи с тирадите си към Тейлър.

Жозе Моуриньо използва нецензурен език по адрес на съдията, а действията му бяха записани и разпространени в социалните мрежи. Треньорът откровено си позволи да псува Тейлър, чакайки го на паркинга за служебни лица.

„Това е истински позор”, крещеше Моуриньо след срещата, а след това продължи с нецензурните думи.

Вижте за какво става въпрос във видеото!


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Самбиста

    9 5 Отговор
    Някой в УЕФА беше заложил мн ам
    Мн пари Севиля да не загуби този финал.Чиста дузпа за игра с ръка подмината като пътен знак ,че даже и на монитора я гледа..
  • 2 Никой

    4 0 Отговор
    Д а, имаше използване на нецензурен език на паркинга ,но не чух викове,крясъци от страна на треньора на Рома, дори не беше превъзбуден с ръце в джобовете. Това не мога да нарека агресия, спрямо когото и да било на паркинга.
  • 3 Чиста

    5 4 Отговор
    Дузпа за Севиля, спестени поне два червени картона на Рома. И тоя малоу..к що беснееше толкова. Сигурно щото е малоу..к