Last news in Fakti

2 Юни, 2023 11:30 1 848 3

19-годишен шведски талант дебютира за младежите на България

  • севен емилов-
  • футбол-
  • младежи национален отбор-
  • швед

Младият скандинавски футболист ще се присъедини към лагер-сбора на "трикольорите", който ще се проведе от 10 до 17 юни в Банско

19-годишен шведски талант дебютира за младежите на България - 1

19-годишният шведски талант от Фалкенберг Севен Емилов има вече българско гражданство, "Тема спорт". Той се готви да дебютира с екипа на младежкия национален отбор за контролите срещу Черна гора и Албания на 15 и 20 юни.

Младият скандинавски футболист ще се присъедини към лагер-сбора на "трикольорите", който ще се проведе от 10 до 17 юни в Банско. Селекционерът на младежите Александър Димитров отдавна следи изявите му и го е набелязал да подсили тима.

Емилов е роден на 5 август 2003 година в шведския град Варберг. Баща му Севтин Емилов е от Кърджали, а майка му Мюбера Ферад е от ардинското село Млечино.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво на треньора

    8 0 Отговор
    Отде го изкопа този швед! Готов е за Арда! Бих искал да знам колко думи знае на български!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Дхллжг

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Браво на треньора":

    Ех, пък ти!
    Малко ли турцизми имаме?!
  • 3 не е така

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Браво на треньора":

    Момчето няма да пише,а ще го топката....Като кюрда....