Last news in Fakti

7 Юни, 2023 10:10 1 682 0

Ето как Адесаня принуди Джейк Пол да се предаде

  • израел адесаня-
  • логан пол-
  • мма-
  • спорт

Звездата от YouTube и брат на Джейк Пол, се свърза с Адесаня и Александър Волкановски за тренировки в Пуерто Рико

Ето как Адесаня принуди Джейк Пол да се предаде - 1

Логан Пол се предаде по време на ожесточена тренировка с Израел Адесаня, точно след като подписа с шампиона на UFC за неговата напитка Prime. Звездата от YouTube и брат на Джейк Пол, се свърза с Адесаня и Александър Волкановски за тренировки в Пуерто Рико.

И Пол се оказа в известно затруднение, след като Адесаня му приложи ключ с крака, принуждавайки американеца да даде знак, че се предава. Мнозина се пошегуваха, че това е първата победа със събмишън на Адесаня в битка за титлата.

Публикация, споделена от Logan Paul (@loganpaul)

Всичко това се случи, след като новозеландецът и кралят на UFC в категория перо Волкановски, сключиха сделка с Пол и Прайм на KSI. Пол накара феновете да бъдат смаяни от трансформацията на тялото му, след като позира за снимка с двойката шампиони на UFC.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА