Last news in Fakti

7 Юни, 2023 13:30 3 127 0

В Сърбия се вълнуват от бъдещ национал на България

  • цска-
  • жеферсон-
  • сърбия-
  • футбол-
  • национал на българия

Футболният отбор на България получи подсилване за продължаването на квалификациите за Европейското първенство в лицето на бразилеца Жеферсон

В Сърбия се вълнуват от бъдещ национал на България - 1

Сръбският вестник "Телеграф" също пише, че футболистът на ЦСКА Жеферсон ще става национал на България.

"Футболният отбор на България получи подсилване за продължаването на квалификациите за Европейското първенство в лицето на бразилеца Жеферсон.

Цялата документация и процес по натурализацията на футболиста на ЦСКА приключи и той получи паспорта на източните ни съседи, с които сме в една квалификационна група", пишат сърбите цитирани от "Труд".

Жеферсон обаче няма да може да помогне от пейката на тима, воден от Младен Кръстаич, в следващия мач срещу Сърбия в Разград на 20 юни, тъй като документацията не е приключила навреме и Кръстаич вече е обявил списъка с играчи, на които ще разчита през юни.

Бразилецът ще може да дебютира за българите едва през септември.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА