Last news in Fakti

10 Юни, 2023 15:30 1 535 2

Лионел Меси пристигна в Пекин и подлуди феновете (ВИДЕО)

  • лионел меси-
  • аржентина-
  • футбол-
  • пекин-
  • китай-
  • контрола-
  • австралия

Австралия и Аржентина се срещнаха на осминафиналите на изминалия Мондиал, където Меси се записа сред голмайсторите, а отборът му спечели с 2:1

Лионел Меси пристигна в Пекин и подлуди феновете (ВИДЕО) - 1

Аржентинската суперзвезда Лионел Меси пристигна в Пекин в събота за контрола на националите на Аржентина, преди да пътува за САЩ, за да се присъедини към отбора на Мейджър Лийг Сокър Интер (Маями) като свободен агент, съобщи “Ройтерс”.

Пристигането му беше обявено в социалната медия Weibo на организатора International Football Invitation с видео на играчи, слизащи от самолет, преди мача Аржентина - Австралия в четвъртък на наскоро реконструирания стадион в китайската столица.

Меси, който спечели Световната титла в Катар през декември и е смятан за един от великите играчи за всички времена, потвърди тази седмица, че ще отиде в първенството на САЩ, където ще играе за Интер (Маями).

Това е седмата визита на капитана на Аржентина в Китай и първата му от 2017-а година насам. Той получаваше пламенно посрещане при всяко от предишните си посещения в Китай, където има огромна база от футболни фенове.

Австралия и Аржентина се срещнаха на осминафиналите на изминалия Мондиал, където Меси се записа сред голмайсторите, а отборът му спечели с 2:1.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    господин Меси е Талант
  • 2 Номер 1

    6 0 Отговор
    И не само талант, а и голям Човек...и на терена и извън него...
    Извън терена е чист, като светец....
    Има перфектно семейство и той на всякъде с тях.
    Около него, няма скандали и тъмни истории...