Last news in Fakti

12 Юни, 2023 11:20 1 057 0

Румънска легенда отхвърля офертата на ЦСКА, заради Фенербахче

  • мирча луческу-
  • цска-
  • футбол-
  • фенербахче-
  • технически директор

Според информации от Румъния и Турция 77-годишният специалист се приближава все повече до турския гранд

Румънска легенда отхвърля офертата на ЦСКА, заради Фенербахче - 1

Румънската легенда Мирча Луческу едва ли ще приеме предложението на ЦСКА да стане технически директор. Според информации от Румъния и Турция 77-годишният специалист се приближава все повече до Фенербахче.

Първоначално се смяташе, че клубът от „Шюкрю Сарачоглу“ също е отправил оферта за директорски пост на Луческу, но в последните часове все по-усилено се пише, че той може да замени португалеца Жорже Жезус и да застане начело на „жълто-черните“. Вторият вариант пред румънеца е да остане още един сезон в Динамо Киев и да изпълни договора си, който е до лятото на следващата година.

Както е известно, преди няколко дни медиите в северната ни съседка изненадаха с новината, че ЦСКА се е свързал с именития специалист, след като той е отхвърлил предложение да поеме местния ЧФР Клуж.

На „Армията“ в последните години вече на два пъти пробваха ходове с назначаването на именити специалисти за технически директор, който да консултира собствениците въпроси и да помага със селекцията.

В началото на 2019 г. в клуба бе назначен бившият спортен директор на Удинезе Кристиано Джарета, който съдейства за трансфера на Кирил Десподов в Каляри. През лятото на 2020 г. италианецът напусна за да се присъедини към английския Уотфорд, където е технически директор и до днес. През ноември същата година ЦСКА взе мениджър №1 на английската Висша лига за сезон 2011/12 Алън Пардю. Изглежда обаче това няма да се повтори с носителя на Купата и Суперкупата на УЕФА Луческу.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА