Last news in Fakti

14 Юни, 2023 07:51 1 468 3

Топузаков с важен шефски пост в Левски?

  • левски

Топчо става директор на школата?

Топузаков с важен шефски пост в Левски? - 1
Снимка: БГНЕС

Вече стана ясно, че Елин Топузаков няма да е старши треньор на Левски през следващия сезон. "Сините" обявиха по-рано, че Николай Костов ще бъде на тази позиция.

Все пак Топузаков най-вероятно ще заеме важен шефски пост в клуба. Той е гласен за директор на детско-юношеската школа на Левски, пише "Гонг".

Топчо успя да изведе Левски до евроквота.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    6 2 Отговор
    Всеки некадърник с шефски пост. Хора без образование, често полуграмотни. Това явно е мотото в Левски. Играчи, които нищо не са постигнали като състезатели биват провъзгласявани за легенди и ги трудоустрояват като директори, член на надзорник съвет и пр. Правят ги треньори на школи. Ей го и тоя Топчо ли е Тропчо ли е... И чудно ли е тогава, че Левски от години копае дъното?
  • 2 Локо Сф1956

    6 0 Отговор
    Не разбирам с какво Н. Костов е по-добър треньор от Топузаков. Да припомним, как Топузаков смени Стоилов в много тежък момент и класира Левски за Евротурнир.
  • 3 Надрасканата плоча 1914

    4 1 Отговор
    Аз пък съм ходил на училище.
    Знам няколко стихотворения.