Last news in Fakti

14 Юни, 2023 18:40 2 048 0

Килиан Мбапе и майка му са в напрегнати разговори с ПСЖ

  • килиан мбапе-
  • фаяза ламари-
  • псж-
  • футбол

Вчера пък френският национал пусна своя позиция в социалните мрежи, като обясни, че иска да изпълни договора си и няма нищо изненадващо в решението му

 Килиан Мбапе и майка му са в напрегнати разговори с ПСЖ - 1

Килиан Мбапе и най-вече майка му Фаяза Ламари са непрекъснат диалог с ръководството на Пари Сен Жермен, съобщава вестник “Марка”. Двете страни водят напрегнат диалог в опити да намерят разрешение на казуса, който развълнува голяма част от футболния свят в Европа.

Онзи ден изненадващо на различни места се появи информация, че Мбапе е изпратил нарочно писмо до ръководството на клуба, в което е обяснил, че няма намерение да задейства допълнителната година от своя договор, който в момента е до лятото на 2024 година. Малко след това различни издания пък информираха, че тази позиция силно е разгневила шефовете на парижани, които искат да продадат играча, тъй като не желаят да го загубят без пари след година.

Вчера пък френският национал пусна своя позиция в социалните мрежи, като обясни, че иска да изпълни договора си и няма нищо изненадващо в решението му. Френският медии твърдят, че Мбапе е провел разговор и със спортния директор на отбора Луис Кампос, за да изясни ситуацията, но поне до този момент разрешение на въпроса няма. Естествено, всичко това предизвика поредна лавина от спекулации за бъдещето на нападателя, като той е свързван силно най-вече с Реал Мадрид, откъдето не крият желанието си да го имат.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА