Last news in Fakti

14 Юни, 2023 19:20 1 419 0

Нюкасъл подписа нов спонсорски договор за 25 милиона паунда на година

  • нюкасъл юнайтед-
  • нюкасъл-
  • футбол-
  • спонсори-
  • договор

Клубът е собственост от саудитски консорциум от октомври 2021-а година, но самите ръководители на „свраките“ са обвинявани в потъпкване на човешките права в тяхната родина

Нюкасъл подписа нов спонсорски договор за 25 милиона паунда на година - 1

Нюкасъл Юнайтед подписа нов спонсорски договор за своите футболни фланелки, чрез който ще генерира по 25 милиона паунда на година. Клубът е собственост от саудитски консорциум от октомври 2021-а година, но самите ръководители на „свраките“ са обвинявани в потъпкване на човешките права в тяхната родина.

Именно чрез новия спонсор продължават PR-усилията да се отклони това мнение. До този момент Нюкасъл получаваше по 6,5 милиона паунда на година от китайски онлайн букмейкър, като договорката беше постигната през 2017-а година.

Новата компания – Sela, се твърди, че също е част от PIF, които са собственици на „джордитата“ и се занимава с организирането на събития от всякакъв характер, като са изключително популярни в Близкия Изток.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА