Last news in Fakti

15 Юни, 2023 16:30 1 912 2

Най-новото попълнение на Реал Мадрид взе номера на Зидан

  • реал мадрид-
  • джуд белингам-
  • зинедин зидан-
  • футбол

Реал Мадрид плати 103 милиона евро за талантливия футболист на Борусия Дортмунд, като сумата може да нарасне до 130 милиона заради различни бонуси

Най-новото попълнение на Реал Мадрид взе номера на Зидан - 1

Най-новото попълнение на Реал Мадрид Джуд Белингам бе представен официално на "Сантяго Бернабеу".

Англичанинът ще играе с фланелката с номер 5 на гърба си, която носеше легендата Зинедин Зидан преди години.

"Искам да благодаря на всички, които са тук в този ден, който е най-важният в живота ми и който е първият ми в най-добрия отбор в света. Искам да благодаря на Хуни Калафат, на Хосе Ангел, на президента, на всички, които ми помогнаха да дойда тук. Благодаря и на семейството ми. Напред, Мадрид!", бяха първите думи на 19-годишния английски национал.

Реал Мадрид плати 103 милиона евро за талантливия футболист на Борусия Дортмунд, като сумата може да нарасне до 130 милиона заради различни бонуси.

"Днес е голям ден. Величието на нашия клуб, който е на 121 години, се е изградило заради играчи с различни таланти. Днес в Мадрид пристигна един от най-добрите футболисти в света. Сигурен съм, че си се влюбил в отбора заради нашите пет последни титли в Шампионската лига. Беше най-добрият в Бундеслигата, беше най-младият голмайстор на Борусия Дортмунд. Ще се постараем да бъдеш щастлив тук и да изпълниш мечтите си. Добре дошъл, вкъщи!", обърна се президентът на Реал Флорентино Перес към Белингам.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    4 2 Отговор
    Още един прекрасен бял лебед,част от белия балет.Честито на мадридчани.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.