Last news in Fakti

24 Юни, 2023 08:47 1 428 0

Левски получи оферта от 1 млн. евро за Краев

  • краев-
  • левски-
  • оферта-
  • дания

Желанието на треньорския щаб на "сините" е това да се случи след участието на тима в евротурнирите

Левски получи оферта от 1 млн. евро за Краев - 1
Снимка: БГНЕС

Оферта за 1 милион евро е пристигнала в офисите на „Герена“ за халфа Андриан Краев. Интерес към 24-годишния футболист има от няколко тима от чужбина и не е изключено той да бъде продаден през лятото. Желанието на треньорския щаб на "сините" е това да се случи след участието на тима в евротурнирите. Във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите столичани ще играят срещу победителя от двойката между Шкупи и Хегелман.

Ръководството на Левски е предложило нов договор на Андриан Краев. Така "сините" продължават политиката да задържат за дълъг период най-перспективните си футболисти. Халфът има контракт за още една година, като интерес към него има от полския Видзев (Лодз), както и от Дания.

През този сезон Краев изигра 30 шампионатни мача за "сините", в които вкара 2 гола. Наред с това дефанзивният халф бе на терена в 2 срещи за купата, игра за Суперкупата, както и в три двубоя от евротурнирите. Силните игри му осигуриха и повиквателна за националния отбор, като игра през всичките 90 минути при равенството 1:1 със Сърбия, предава "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА