Last news in Fakti

24 Юни, 2023 18:07 1 028 2

Стойчо Стоев тръгна със загуба начело на Локо (Сф)

  • локо сф-
  • марек-
  • контрола-
  • стойчо стоев

„Железничарите“ отстъпиха на Марек

Стойчо Стоев тръгна със загуба начело на Локо (Сф) - 1
Снимка: Фейсбук страница на ФК Локомотив София

Локомотив (Сф) отстъпи пред Марек Дупница с 1:2 в първата си контрола от предсезонната подготовка, а двубоят бе и неофициален дебют на старши треньора на столичния тим Стойчо Стоев, предава БТА.

Димитър Митков даде преднина на Локомотив след точно изпълнение от дузпа от в първата минута, но с попадения в 6-ата и 16-ата на Николай Ганчев и Даниел Гогов гостите от Марек стигнаха до обрат.

„Все още сме далеч от това, което ми се иска. Вижда се, че допускаме страшно много грешки. Може би е нормално, тъй като изискванията са малко по-различни от предишната година. Ще бъде малко по-труден този преход най-вече в мисленето, за да могат да пречупят навиците, които са създали в миналото“, каза наставникът на Локомотив София Стойчо Стоев.

„Надявам се през седмицата да имаме вече и нужни попълнения. Надявам се нещата да се осъществят и да разчитаме на по-голямо качество. Антонио Вутов си има договор, но най-вероятно предстои трансфер, а Бубакар Гайе го чакаме в неделя“, добави Стоев.

Той бе избрал за титуляри Александър Любенов, Алан Диас, Лука Иванов, Лоренцо Фонсека, Ивайло Найденов, Красимир Станоев, Красимир Милошев, Бруно Франко, Теодор Иванов, Карлос Франса, Димитър Митков. През второто полувреме на терена се появи Жарко Истатков, както и новото попълнение Галин Минков. В игра се включиха и футболисти от детско-юношеската школа на Локомотив София. Каращият проби Лоренцо Фонсека изигра цял мач.

"Ние започнахме подготовка доста по-рано от Локомотив София. През първото полувреме играта беше равностойна. Резултатите в контролите не ни заблуждават. Знаем с какви играчи разполагаме. Към момента мисля, че футболистите са в много добро състояние. Трябва ни още малко игрови ритъм. Ако успеем да вземем двама-трима играчи, това ще бъде бонус за нас. Ще се опитаме да играем добър футбол“, заяви наставникът на втородивизионния Марек Танчо Калпаков.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никаквец

    1 2 Отговор
    Стоев е кръгла 0, никакъв треньор не е, клоун, на който всичко му е смешно. Първия, който ще уволнят.
  • 2 Дааа

    0 1 Отговор
    Локото ще изпадне с тоя техен "кадър".