Last news in Fakti

24 Юни, 2023 22:49 1 901 0

Нова още по-солидна оферта към Алегри

  • алегри-
  • ювентус-
  • саудитска арабия

Предлагат му четири пъти повече от това в Ювентус

Нова още по-солидна оферта към Алегри - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри е получил нова подобрена оферта от Саудитска Арабия, информира “Гадзета дело спорт”. Не е ясно за кой точно клуб става дума, като предположенията са Ал-Хилал или Ал-Ахли. Знае се обаче, че въпросният клуб вече предлага на специалиста годишна заплата от 30 млн. евро с контракт за три сезона, предава sportal.bg.

За сравнение, в момента Алегри взима от Юве по 7 млн., а други 2 млн. са залегнали като клаузи, които обаче едва ли се изпълняват в голямата си част заради слабите резултати на отбора.

DAZN твърди, че Алегри ще отговори отрицателно и този път. Той вече веднъж го стори, когато офертата беше за заплата от 20 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА