Last news in Fakti

25 Юни, 2023 09:06 827 1

Ник Кириос се отказа и от турнира в Майорка

  • ник-
  • тенис-
  • уимбълдън-
  • кирьос

Австралиецът все още се надява да може да участва на "Уимбълдън"

Ник Кириос се отказа и от турнира в Майорка - 1
Снимка: БГНЕС

Австралийският тенисист Ник Кириос се отказа от участие и на турнира в Майорка заради контузия, след като бе принуден да пропусне и надпреварата в Хале на трева, предаде "Ройтерс". Той продължава тренировките си, но все още е измъчван от болки в коляното, предава БТА.

Австралиецът все още се надява да може да участва на "Уимбълдън", където миналата година достигна до финала, в който загуби от Новак Джокович.

"Супер разочарован съм, че не мога да играя в Майорка", каза 28-годишният спортист във видео обръщение.

"Тялото ми не е готово, но се надявам това да стане за "Уимбълдън", добави още Кириос.

Ник Кириос е изиграл само един мач през тази година, като загуби още в първия кръг на турнира в Щутгарт срещу китаеца У Ибин.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Резултат

    2 0 Отговор
    Приятелството с Джокович,провали Ник Кирьос.