Last news in Fakti

3 Юли, 2023 08:45 702 3

Левски с интерес към национала на Барбадос

  • барбадос-
  • тиери гейл-
  • дила гори-
  • футбол-
  • левски

Той е на 21 години и в момента е част от местния Дила Гори

Левски с интерес към национала на Барбадос - 1

Левски проявява интерес към национала на Барбадос Тиери Гейл, твърдят медиите в Грузия. Той е на 21 години и в момента е част от местния Дила Гори. Гейл играе като ляво крило, но може да действа и като офанзивен халф или втори нападател.

През този сезон той е вкарал 10 гола в 19 мача, а освен това е направил и 5 асистенции. В Грузия е смятат за най-добрия чужденец в местното първенство.

Тиери Гейл има договор с Дила Гори до декември 2024 година, което значи, че от "Герена" ще трябва да платят трансферна сума, за да си осигурят услугите му.

Кариерата на офанзивният футболист започва в Нотр Дам в родината му, а през 2018 година преминава в академията на унгарския Хонвед. Там играе до лятото на 2022 година, след което преминава в Дила Гори.

Гейл има 9 мача за националния отбор на Барбадос, в които вкарва 2 гола.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    1 0 Отговор
    Освен национала на Барба-крос,няма ли да идат в Африка на пазар и да си купят национали от Кения,Етиопия,Конго или Ангола?
  • 2 оценка

    0 0 Отговор
    Ей,ще позеленеем яко,ей! Ще напълнят България с натурализирани французи.
  • 3 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    0 0 Отговор
    По цвят, отборът на Левски ще стане като националния на Франция...