Last news in Fakti

4 Юли, 2023 07:03 2 802 3

Сензационно: Барселона продължава да плаща заплата на Лионел Мес

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • заплата

Това ще продължи да бъде така до 2025 година и се налага заради подписани договори между Меси и клуба при старото му ръководство

Сензационно: Барселона продължава да плаща заплата на Лионел Мес - 1

Испанският гранд Барселона продължава да плаща заплата на Лионел Меси, който напусна клуба още през 2021 година. Това сензационно разкритие направи президентът на „каталунците” Жоан Лапорта. Това ще продължи да бъде така до 2025 година и се налага заради подписани договори между Меси и клуба при старото му ръководство.

„Клубът дължи на Меси разсрочени плащания на заплати, които са договорени от ръководството на клуба по време на пандемията. Всички плащания ще приключат през 2025 година и се спазват стриктно”, коментира Лапорта и добави, че тези плащания няма да нарушат финансовата дисциплина на клуба от „Камп Ноу”.

„Трябва да разберете, че клубът все още се намира в деликатна ситуация. Има някои неща на пазара, които не трябва да пренебрегвате. Бях в Катар, за да преговарям с влиятелни хора, които биха искали да инвестират и да си партнират с Барселона”, каза още босът на Барса.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    2 1 Отговор
    €500 000 000 заплата дето стоя с ръцете на кръста и гледа как Байерн им ниже 8 гола за един мач.
  • 2 муцунка

    3 0 Отговор
    Сензационно: Барселона продължава да плаща заплата на Лионел Мес! НЕ БЕШЕ ЛИ ЛИОНЕЛ МЕСИ?

    Коментиран от #3

  • 3 Каролина Друтен

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "муцунка":

    Павката днеска не е ясно на колко водки е душата