Last news in Fakti

5 Юли, 2023 09:10 1 570 0

Обрат: Асприля и ЦСКА се разминават!

  • данило асприля-
  • футбол-
  • цска-
  • санта фе

Асприля заяви, че предпочита да се завърне в родината си въпреки споразумението с ЦСКА

Обрат: Асприля и ЦСКА се разминават! - 1


Нападателят Данило Асприля, който имаше предварителен договор с ЦСКА, е напът да се завърне в родината си Колумбия, съобщават местните медии. 34-годишният голмайстор игра през изминалия сезон в израелския Бейтар Йерусалим.

Заради лични проблеми Асприля в последния момент се е отметнал и е избрал да облече екипа на Санта Фе, където вече е играл на младини. Преди това обаче колумбийският клуб ще трябва да плати обезщетение на Бейтар Йерусалим, което ще е в размер между 150 000 и 200 000 евро.

„Асприля заяви, че предпочита да се завърне в родината си въпреки споразумението с ЦСКА. Санта Фе го смята за сигурно ново попълнение“, пишат в Колумбия.

Припомняме, че ЦСКА бе постигнал споразумение и с нападателя, и с Бейтар Йерусалим. След това възникна проблем с израелски клуб заради промяна във финансовите му претенции. За целта шеф на ЦСКА щеше да пътува до Израел. Асприля обаче преди два дни е признал, че предпочита да се върне в Колумбия, тъй като се налагало и нямало как да отложи това.

Публична тайна е, че голямото желание на Гриша Ганчев беше да привлече отново Асприля в България.

"Всичко за ЦСКА беше уточнено. Сделката се движеше лично от фамилия Ганчеви. Но се наложи на Данило да е близо до роднините си", издават от обкръжението на голмайстора.
Все пак в Борисовата градина се надяват, че въпреки всичко Асприля ще избере ЦСКА.

Бейтар Йерусалим пристигна на лагер не къде да е, а именно в България. Тук тимът ще изиграе няколко контроли, първата от които е срещу Бдин (Видин). Асприля не е с отбора.

Според колумбийски медии той пътува за родината си за подпис със Санта Фе. Даже местен журналист обяви трансфера му.

Според израелски медии Асприля е в България, но не е с тима на Бейтар Йерусалим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА