Last news in Fakti

6 Юли, 2023 15:36 1 005 0

Реал Мадрид приготви 200 млн. евро на ПСЖ за Мбапе

  • килиан мбапе-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • псж

Президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес и Килиан Мбапе имаха споразумение футболистът да пристигне на "Сантяго Бернабеу" със свободен трансфер през лятото на 2024 г.

Реал Мадрид приготви 200 млн. евро на ПСЖ за Мбапе - 1

Реал Мадрид е готов да направи голяма оферта към ПСЖ за трансфер на Килиан Мбапе, заяви журналистът Хосеп Педрол пред El Chiringuito TV. Според него "лос бланкос" е готов да предложи 200 милиона евро за френската суперзвезда.

Президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес и Килиан Мбапе имаха споразумение футболистът да пристигне на "Сантяго Бернабеу" със свободен трансфер през лятото на 2024 г. Ултиматумът на президента на ПСЖ - Насер Ал-Хелайфи към нападателя, обаче промени ситуацията. Сега Мпабе има срок от две седмици, в които трябва да вземе решение дали ще подпише нов договор с клуба.

„Мога ексклузивно да разкрия плана на Реал Мадрид. Испанците ще изчакат, докато Килиан отново каже на ПСЖ, че няма да поднови договора си. Не очаквайте преговори с ПСЖ. Когато майката на Мбапе потвърди, че контрактът няма да бъде удължен, Реал ще влезе в ролята на "спасител". Затова и в Мадрид вече са приготвили 200 милиона евро“, обясни Педрерол.

Желанието на Мбапе да играе единствено за Реал Мадрид може да помогне на "кралете" в преговорите. Очаква се, че с наближаването на затварянето на трансферния прозорец, финансовите изисквания на Пари Сен Жермен ще намалеят.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА