Last news in Fakti

6 Юли, 2023 21:20 1 303 1

Шеф в Лудогорец: Имаме оферти за много играчи, не само за Десподов!

  • лудогорец-
  • футбол-
  • кирил десподов-
  • ангел петричев

Емоциите малко утихнаха предвид драматичния финал на първенството

Шеф в Лудогорец: Имаме оферти за много играчи, не само за Десподов! - 1

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев даде мнението си след като "орлите" бяха наградени като шампиони за 12-и път.

"Емоциите малко утихнаха предвид драматичния финал на първенството. Виждате над 3000 човека дойдоха, щастлив съм, борим се за тези хора в крайна сметка. Щастливи сме, всички сме щастливи от добре свършената работа. Всяка една титла е била трудна сама по себе си. Може би първата - последен мач, директен мач с ЦСКА. Втората също. Тази също - явно Ивайло Петев е орисан. Приятел в нужда се познава, той се завърна в труден момент. Доказа се, че това е правилното решение.

Да пожелая успех на всички български в европейските клубни турнири, стискаме палци на нашите колеги. Нека Фортуна бъде с всички! Тежък жребий по отношение на съперника, играят атрактивен футбол, два трудни мача, но хубавото е, че реваншът е в Разград. Надявам се с помощта на нашата публика да успеем да отстраним Балкани.

Не само за Десподов, за много наши играчи имаме оферти, но въпросът е, че ние имаме своя политика, която следваме. За бразилските играчи българското първенство вече е различно, трансферът на Игор Тиаго се коментира много в Бразилия, това е двоен удар за Лудогорец - вече всеки бразилец гледа с друго око. ШЛ е една мечта, но хората, които следят отблизо, знаят, че цедката е доста голяма, стана все по-трудно да си в групите, но ние искаме да се върнем там, били сме и знаем какво е", каза Ангел Петричев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.