Last news in Fakti

7 Юли, 2023 14:00 5 552 7

Бащата на Циципас спретна поредния цирк - изгони гаджето на сина си на "Уимбълдън" (ВИДЕО)

  • анди мъри-
  • стефанос циципасю-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • уимбълдън

По време на първия сет, завършил 7:6 в полза на Циципас, баща му Апостолос, който досега не е оставал незабелязан на мачовете на сина си, този път удари тавана на простотията с проявата си

Бащата на Циципас спретна поредния цирк - изгони гаджето на сина си на "Уимбълдън" (ВИДЕО) - 1

Двубоят между Анди Мъри и Стефанос Циципас от втория кръг на „Уимбълдън“, който ще бъде доигран днес, се превърна в истинска арена на страстите снощи. За капак бащата на гръцкия тенисист спретна поредния цирк!

По време на първия сет, завършил 7:6 в полза на Циципас, баща му Апостолос, който досега не е оставал незабелязан на мачовете на сина си, този път удари тавана на простотията с проявата си. След едно от епичните разигравания между Мъри и Циципас, Бадоса - гаджето на Стефанос, аплодира отиграване на Мъри, което успя да впечатли не само нея, но и многохилядната публика. Това обаче изобщо не се хареса на чепатия Апостолос, който не се поколеба и веднага я скастри пред всички. Малко след това Бадоса стана и демонстративно напусна ложите на централния корт, видимо обидена от реакцията на бащата на любимия си.

Какво е последвало след края на мача, можем само да гадаем, както и дали след тази проява Бадоса ще се появи отново в ложите, за да гледа любимия си.

Припомняме, че Стефанос Циципас и Паула Бадоса официализираха връзката си в началото на миналия месец и оттогава не се крият от медийното внимание. Бадоса придружи Циципас на последните му два турнира, тренираше и заедно с него и баща му. Поне засега изглежда, че това повече разсейва Циципас, отколкото нещо друго, предвид негативния му баланс напоследък.

Двубоят между Анди Мъри и Стефанос Циципас ще бъде доигран днес на Централния корт, не по-рано от 15:30 ч. българско време, веднага след мача на световния номер 1 Карлос Алкарас и французина Александър Мюлер.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мара свирката

    17 2 Отговор
    Тоя Апостолос Циципас ще си вземе белята май, май. Испанка родена в САЩ едва ли ще му търпи гръцките мурафети!
  • 3 Коментаторски клишета

    3 2 Отговор
    Не се поколеба нито за момент старши-треньорът и с балканска решителност показа червен картон на шпионката в лагера на Циципас.
  • 4 Козопас

    9 2 Отговор
    Виждал съм хора, които пасат овце - овцепас, виждам съм да пасат кози - козопас, но какво пасе този Циципас?
  • 5 въпросче

    0 1 Отговор
    Тази мацка отзад какво муцуни?
  • 6 етикет

    2 0 Отговор
    Този Циципас нищо не пасе,а е женско горно бельо.
  • 7 незнайко

    1 0 Отговор
    Да им имам проблемите, ще ги решавам лесно .