Last news in Fakti

8 Юли, 2023 12:30 2 604 2

Суперзвезда в НБА ще се жени за любовта си от тийнейджърските години

  • нба-
  • далас маверикс-
  • лука дончич-
  • ана-мария голтес-
  • баскетбол

Той предложи на любимата си на една много специална за него дата - 07.07.2023 година, която е свързана с привързаността му към номера 77 на паркета

Суперзвезда в НБА ще се жени за любовта си от тийнейджърските години - 1

Суперзвездата на отбора от НБА Далас Маверикс Лука Дончич обяви официално в социалните мрежи, че ще се жени за своята любов още от тийнейджърството - Ана-Мария Голтес. Той предложи на любимата си на една много специална за него дата - 07.07.2023 година, която е свързана с привързаността му към номера 77 на паркета.

Както Лука, така и Ана-мария са родом от Словения. Двойката е заедно от вече 6 години, а тяхното запознаство се случва по хърватското крайбрежие, когато са само на 12.

Избраният под №3 в Драфта през 2018 година Дончич се радва най-вече на огромната подкрепа по трибуните, с която го дарява най-голямата му фенка, а вече и негова съпруга - Ана-мария Голтес.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво!

    4 3 Отговор
    Ученическата любов е най-силна! Да са щастливи!,,🌹🌹🌹
  • 2 цербер

    2 0 Отговор
    Ана-Мария Голтес.