Last news in Fakti

8 Юли, 2023 18:30 1 915 4

Ван дер Сар в спешното заради мозъчен кръвоизлив, съпругата му с информация за състоянието му

  • ван дер сар-
  • аякс-
  • едвин ван дер сар-
  • болница-
  • футбол

От Аякс, където доскоро той работеше като директор, цитираха съпругата му Анемари, според коятo състоянието му е стабилно, но и в същото време притеснително

Ван дер Сар в спешното заради мозъчен кръвоизлив, съпругата му с информация за състоянието му - 1

Популярният бивш вратар на Манчестър Юнайтед и националния тим на Аякс Едвин ван дер Сар продължава да се намира в спешното отделение в клиника в Сплит, след като преди дни получи мозъчен кръвоизлив.

От Аякс, където доскоро той работеше като директор, цитираха съпругата му Анемари, според коятo състоянието му е стабилно, но и в същото време притеснително.

Ван дер Сар и половинката му са били на почивка в Хърватия. Той е бил спешно транспортиран в болница в Сплит чрез хеликоптер.

Това не е първият подобен случай в семейството на бившия страж на Аякс и Манчестър Юнайтед. През декември 2009-а, докато той още пазеше за “червените дяволи”, неговата съпруга Анемарие също преживя мозъчен кръвоизлив, но успя да се възстанови.

Ван дер Сар доброволно напусна поста си на изпълнителен директор в Аякс през май, като посочи за причина разочароващия сезон на клуба. В края на миналата година друг бивш ръководител на амстердамци - Марк Овермарс, пък беше покосен от инфаркт. Някогашното крило оживя след случилото се, но признава, че то му е оставило сериозни дълготрайни увреждания.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Исторически парк

    10 2 Отговор
    Боцко
  • 2 .../..\..

    7 1 Отговор
    Бооооооооооооооооц
  • 3 Диамантената ръка

    4 0 Отговор
    Години наред високи натоварвания и съмнителни вещества уж за възстановяване и...
  • 4 Чушки и домати който не яде

    3 0 Отговор
    Какво става с тези спортисти ? Капят като круши . Уж спорта носи здраве и дълголетие . Доктора им слага с голямата инжекция витамини , да са им бузките червени . Най- красивите жени ги обгрижват . А те раци , инфаркти , инсулти. Пък моят пра- дядо Янко си сипвал вино с кофата . живя до 98 години . Направи 14 деца . И както си копал с мотиката двора , седнал на един стол , и така останал.