Last news in Fakti

10 Юли, 2023 11:40 1 208 2

Бивш директор на ПСЖ: За доброто на клуба - махайте Мбапе!

  • псж-
  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • леонардо

Пари Сен Жермен е съществувал и преди Килиан Мбапе, ще съществува и след него

Бивш директор на ПСЖ: За доброто на клуба - махайте Мбапе! - 1

Бившият спортен директор на Пари Сен Жермен – Леонардо, призова ръководството на парижани да продаде звездата на тима Килиан Мбапе. Французинът даде скандално интервю преди известно време, с което „взриви” обстановката в клуба, а част от играчите дори се оплакаха на собственика Ал-Хелайфи.

От своя страна босът на ПСЖ обяви, че Мбапе трябва да подпише нов договор сега или ще бъде продаден, тъй като клубът рискува да го изгуби без пари през следващото лято.

„За доброто на ПСЖ, мисля, че е дошло време Мбапе да напусне, каквото и да се случи. Пари Сен Жермен е съществувал и преди Килиан Мбапе, ще съществува и след него”, коментира Леонардо.

„Той е в Париж от шест години, в тези шест сезона, пет различни клуба спечелиха Шампионска лига (Реал Мадрид, Ливърпул, Байерн Мюнхен, Челси и Манчестър Сити) и в нито един от тях не бе Мбапе. Това означава, че можеш да спечелиш този турнир и без него”, обоснова се бразилецът.

“С поведението си в последните две години, Мбапе показа, че той все още не е способен да води един отбор. Той е страхотен играч, но не и лидер. Той е страхотен голмайстор, но не и плеймейкър. Трудно можеш да изградиш отбор около него”, допълни Леонардо.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леля Гошо

    4 0 Отговор
    Реал Мадрид, Ливърпул, Байерн Мюнхен, Челси и Манчестър Сити спечелиха ШЛ без Мбапе.

    Х100
  • 2 един

    0 2 Отговор
    Мисля,че Леонардо греши за Мбапе,вината за неспечелената ШЛ е преди всичко във клуба!Прекалено много разчитат на застаряващи звезди,а трябва да сформират млад отбор който с времето да трупа опит и самочувствие за да спечели един ден и ШЛ!Иначе Мбапе е великолепен играч/да не е плеймейкър/,отлично острие в атака с много завиден демараж!