Last news in Fakti

11 Юли, 2023 07:13 3 931 4

Сексуален престъпник с тежки дни в затвора

  • спорт-
  • гимнастика

Скандален бивш лекар е намушкан многократно

Сексуален престъпник с тежки дни в затвора - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Скандалният бивш лекар на федерацията по гимнастика на САЩ Лари Насар беше намушкан многократно в затвора, където излежава тежка присъда, съобщиха американските медии, предава БЛИЦ.

Нападението е извършено в затвор във Флорида. Насар е бил намушкан в гърдите и гърба. Атаката е била предшествана от свада. Състоянието на 59-годишния мъж е стабилно.

Серийният сексуален престъпник е малтретирал повече от 250 жени и момичета, включително олимпийски шампиони. Лари е осъден три пъти на общо 175 години затвор.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Г-ца каприз

    19 2 Отговор
    И кво???? Трябва да му съчувстваме ли ???? И кво ни вълнуват неволите на някъв престъпник на другия край на светът????
  • 2 Хахаха

    10 0 Отговор
    Зглавието е подходящо за ученически бисери тежки дни в затвора , да не са го пратили на командировка там , по интересно ми е колко са наръганите с ножове по улицата за изминалата нощ в сащ
  • 3 НЯКОЙ

    5 0 Отговор
    А у нас такива присъди кога?
  • 4 Циник

    5 0 Отговор
    В Америка за сексуално насилие отиваш в затвора, 2 България за масови кражби и корупция ставаш министър. Ма то верно у нас по-хубаво било, прави са политиците.