Last news in Fakti

11 Юли, 2023 15:18 2 085 4

ПСЖ с две предложения към Мбапе, за да си получи парите

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж

Или да удължи договора си, или да бъде продаден през летния трансферен прозорец

ПСЖ с две предложения към Мбапе, за да си получи парите - 1

Френският журналист Даниел Риоло твърди, че Килиан Мбапе няма намерение да подписва нов договор с ПСЖ, но също така няма намерение да напуска сега, без да получи всички пари, които му се дължат. Той трябва да получи 60 милиона евро като заплати за следващия сезон, а след края му, през юни 2024 г., трябва да му бъдат изплатени още 90 милиона евро като бонус за лоялност.

Президентът на ПСЖ Насър Ал Келайфи заяви, че няма шанс да загубят Мбапе напразно, но ситуацията изглежда безнадеждна за тях и е трудно да се намери решение, което да е в тяхна полза.

ПСЖ предлага на Мбапе две решения - или да удължи договора си, или да бъде продаден през летния трансферен прозорец. Нито една от тези две опции не е приемлива за него, тъй като той не иска да загуби допълнителното заплащане. Би приел трансфер, но само ако получи поне пълния бонус за лоялност от 90 милиона евро.

Според френските медии ПСЖ е готов да играе мръсно. От клуба ще се опитат по всякакъв начин да направят живота на Мбапе труден, като му оказват натиск, но футболистът е наясно с това и е решен да устои на всички препятствия.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 даааа

    4 0 Отговор
    Няма друга такава тъпотия като футбола.Значи не играе при тях, но иска да си получи милионите понеже малко взима хахаха
  • 4 Ристю Суполъ

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "бай тошо":

    Сега ще видиш ако не кандиса как ще го заковат на пейката 1 година и после в Реал ако го вземат ще се харпят за газот от яд. Май, че ливърпулите ще намажат с добър пазарлък.