Last news in Fakti

25 Юли, 2023 09:53 2 540 1

Тройно увеличение на заплатата за Сонко Сундберг в Лудогорец

  • ноа сонко сундберг-
  • левски-
  • футбол-
  • заплата-
  • лудогорец

При „орлите“ 27-годишният гамбийски национал ще получава по 25 000 евро на месец, което е с около три пъти повече от настоящото му възнаграждение при „сините“

Тройно увеличение на заплатата за Сонко Сундберг в Лудогорец - 1

Защитникът Ноа Сонко Сундберг ще получи доста голямо увеличение на заплатата, когато официално стане футболист на Лудогоре. Съвсем скоро трансферът ще стане факт, а на „Герена“ ще получат 800-850 000 евро.

При „орлите“ 27-годишният гамбийски национал ще получава по 25 000 евро на месец, което е с около три пъти повече от настоящото му възнаграждение при „сините“. Подобна сума не е по финансовите сили на тима от стадион „Георги Аспарухов“.

Роденият в Швеция бранител беше картотекиран от Левски за мачовете с Шкупи от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Това обаче не означава, че Сундберг ще играе в тези мачове.

Вече стана ясно, че Сонко е договорил личните си условия с Лудогорец, а от вчера не тренира с останалите играчи на „сините“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каква

    1 0 Отговор
    е таз математика бе журналя в Левски взимал 12000евра а сега в делиормана 25000 ако е тройно не трябва ли да са 36000