Last news in Fakti

27 Юли, 2023 11:00 2 720 4

Бащата на Джокович: Идва време Ноле да се оттегли от тениса

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • сърджан джокович

Новак е отдаден на спорта вече 30 години и не е имал време за много други неща в живота

Бащата на Джокович: Идва време Ноле да се оттегли от тениса - 1

Носителят на рекордните 23 титли от Големия шлем Новак Джокович не обича да говори за това кога ще прекрати кариерата си, но баща му - Сърджан, засегна темата в поредния епизод от документалната поредица на Sportal.rs със заглавие “Новак Джокович - неразказаните истории”.

“Ноле оправда моите надежди още преди 7-8 години. Всичко, което спечели след това, е невероятен бонус. Тенисът е само част от неговия живот и вярвам, че той ще продължи да постига победи и извън корта, когато сложи край на кариерата си. Надявам се това да се случи следващата година”, сподели Джокович-старши.

“Краят още не е дошъл, но може да дойде след година или година и половина. Като родител моето желание е синът ми скоро да прекрати активната си дейност, защото тенисът е изключително труден спорт и изисква много жертви. Това е постоянно предизвикателство за тялото и ума. Новак е отдаден на спорта вече 30 години и не е имал време за много други неща в живота”, обясни бащата на сръбската звезда.

36-годишният Джокович и в момента оглавява световната ранглиста на АТП. Той е спечелил общо 95 турнира и е заработил от наградни фондове над 171 млн. долара.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коректор

    6 1 Отговор
    Може би е добре да се погледне ранглистата на АТП преди да се казва кой я оглавява!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Щукар

    1 4 Отговор
    МА,ДА! Крайно време му е. Както го направи Федерер,ще го направи и Надал.Чичо Джок също трябва да се оттегли от тениса. Алкатрас и Рууне му го подсказаха.
  • 4 Не е така

    4 0 Отговор
    Джокович е спечелил общо 94 турнира.