Last news in Fakti

29 Юли, 2023 12:50 1 434 0

Бекъм: Не определям състава на Интер Маями за мачовете

  • дейвид бекъм-
  • интер-
  • маями-
  • меси-
  • футбол

През 2014 г. той стана съсобственик на Интер Маями за 25 милиона долара

Бекъм: Не определям състава на Интер Маями за мачовете - 1
Снимка: БГНЕС

Съсобственикът на Интер Маями - Дейвид Бекъм, заяви, че не влияе на състава на отбора за мачовете. „Грижа за всеки детайл в този клуб, независимо дали става дума за дизайна на залата и офисите, дали играчите имат нужда от фенове… за всички тези неща се уверявам, че всичко е наред. Когато привлечеш играчи като Лео Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба, трябва да поддържаш определено ниво. Това не означава, че те са третирани по различен начин от останалите, но става въпрос за внасяне на професионализъм в клуба“, казва Бекъм.

„Когато се преместих в Лос Анджелис, бях по-загрижен не за нивото на игра, а за професионализма, който цареше в клуба. Например, нямаше вечери преди мача. Всичко това се промени много бързо и когато дойде Брус Арина (треньор на Галакси от 2008 до 2016 г.)“, добави собственикът.

„Не определям състава на Интер Маями за мачовете. Не контролирам нищо на терена, в тренировките, в мачовете. Това прави треньорският щаб. Но аз съм в бизнеса с набиране на персонал с Крис Хендерсън и Хорхе Мас. Постоянно търсим начини да доведем този клуб до нивото, което очакваме. Вярваме, че можем да издигнем този тим до нивото на европейските клубове в бъдеще. Отборите, в които съм играл през годините, някои от тях са на 100 или повече години. Ние сме само на три години. Но това е нивото, което смятаме, че можем да постигнем“, заяви още Бекъм пред The Athletic.

През 2014 г. Бекъм стана съсобственик на Интер Маями за 25 милиона долара, четири години по-късно отборът получи одобрение от МЛС, а през март 2022 г. клубът изигра първия си мач в лигата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА