Last news in Fakti

3 Август, 2023 15:49 2 077 5

Левски с призив

  • левски

От Левски излязоха с призив към привържениците си, които ще са днес на стадиона

Левски с призив - 1
Снимка: БГНЕС

От Левски излязоха с призив към привържениците си.
Обръщението е преди мача-реванш от ЕКТ Левски - Шкупи.

"Тази вечер ни очаква поредната важна битка в Европа. Очакваме Ви на стадиона, за да сътворим заедно – отбор и публика, поредният незабравим "син" празник. Призоваваме Ви да подкрепяте любимия отбор днес срещу ФК Шкупи без прояви на расизъм, ксенофобия, дискриминация и политически лозунги. Умоляваме Ви да не използвате забранени символи и пиротехнически средства, които могат да донесат солени глоби на клуба.

Напомняме Ви, че след първата среща в Скопие ПФК Левски е застрашен от затваряне на част от стадиона за следващото домакинство в европейските клубни турнири. Подкрепяйте любимия отбор само с позволени средства.

Само Левски!", пишат от Левски.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ........

    4 2 Отговор
    С колко искате да спечели Левски?Само не се бийте!"НЕ" на насилието!
  • 2 вввв

    2 6 Отговор
    Абе само у МАКЕТАТА ..... ДА НИ ОТВЪРЖАТ РЪЦЕТЕ И ЗА 2 ДЕНА СМЕ ГИ СМАЧКАЛИ ТИЯ

    Коментиран от #3

  • 3 Тц тц тц

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "вввв":

    Луд ли си?За какво да ги мачкаме?Останахме 4-5 милиона само.Войни по укро сценарий не ни трябват!Пари за оръжия нямаме.И за органи не ставаме...имаме масово СПИН,вроден трипер и глисти.Македонците от нас лепнаха същото,защото са близко.От укрите пък съществено се увеличиха случаите на хепатит B.Махайте се с вашите войни!
  • 4 Смех

    4 3 Отговор
    Сираковци насъскват го ве дата. Толкова напъни срещу някакво невзрачни шиптарско отборче.
  • 5 На тея

    0 1 Отговор
    на призивите,вече не се ловим.