Last news in Fakti

4 Август, 2023 13:30 7 912 0

Анчелоти обяви ново попълнение за извънземен и писа "6" на Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • карло анчелоти-
  • футбол

"Кралете" загубиха контролите с Барселона (0:3) и Ювентус (1:3), а победиха Манчестър Юнайтед (2:0) и Милан (3:2)

Анчелоти обяви ново попълнение за извънземен и писа "6" на Реал Мадрид - 1

Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, направи анализ на предсезонната подготовка на отбора в САЩ. "Кралете" загубиха контролите с Барселона (0:3) и Ювентус (1:3), а победиха Манчестър Юнайтед (2:0) и Милан (3:2).

„Не сме свикнали да сме толкова уязвими в защита. Трябва да подобрим играта си, когато се отбраняваме, защото допуснахме много голове. Когато противниковият отбор увеличи натиска, изпитваме трудности. Балансът е нарушен, нужна е корекция. Този проблем обаче не е труден за решаване. За атаката не се притеснявам, създадохме много положения. Мисля, че и в четирите мача контролирахме хода на играта. Винисиус се представи много добре и показа, че продължава да расте.

Ако трябва да оценя представянето ни в подготовката, бих дал 6 по десетобалната система", заяви Анчелоти.

Италианският специалист разкри, че до един месец Арда Гюлер ще се завърне в игра. Новото попълнение на Реал Мадрид получи травма в коляното по време на тренировка в САЩ.

„Проблемът при него не е толкова сериозен. Още се преценява дали да бъде опериран. Мисля, че най-много ще бъде един месец извън терена. Когато го видях, ми се стори като извънземен, почувствах същото преди време при срещата ми със 17-годишния Буфон", добави Анчелоти.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА