Last news in Fakti

6 Август, 2023 14:00 1 569 6

Джейк Пол показа стил и шоуменство - появи се с танк за битката с Диаз

  • джейк пол-
  • нейт диаз-
  • бокс-
  • спорт-
  • танк

YouTube сензацията успя на надделее над Нейт Диаз след десет рунда интригуваща битка

Джейк Пол показа стил и шоуменство - появи се с танк за битката с Диаз  - 1

Джейк Пол показа стил и шоуменство преди битката му с Нейт Диаз.

Влогърът-боксьор влезе с танк в "American Airlines Center" в Далас, Тексас за десет рундовата му среща с Нейт Диаз.

YouTube сензацията успя на надделее над Нейт Диаз след десет рунда интригуваща битка. Той отбеляза нокдаун в петия рунд, но не успя да приключи двубоя, както беше обещал. Непосредствено след успеха Джейк Пол поиска ММА двубой срещу ветерана от UFC Нейт Диаз.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коиловци брадърс

    3 1 Отговор
    Пуснете го и този в нивата, да го видим, колко ще издържи.

    Коментиран от #4

  • 2 Делю Хайдутин

    3 1 Отговор
    Танка е руски.хи хи хи
  • 3 Укропат

    1 0 Отговор
    А на нас не дадоха. Шефчето е бесен. Абрамсите ги спестяват нещо. Пращат но само памперси.
  • 4 хххх

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Коиловци брадърс":

    Един такъв "коиловец" вече го сурувакаха в ЮФС.... то не е като да разправяш фалшиви истории... на багата му разбиха мутрата. И кобрети отнесе тукатите.
    Още се носеят слухове че българите имали големи топки..

    Коментиран от #5

  • 5 Родолюбец

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "хххх":

    Ти си поредния чуждопоклонник. Май само ти не знаеш за двамата братя от с.Коиловци, които буквално счупиха двама от специалните части на Франция взели ги за крадци в нивите си. Тези бяха настанени в някаква болница и понеже изчезнали от военното си формирование французите се разтичаха да видят, какво става. След като ги намерили в болницата и разбрали, какво се е случило тихомълком ги изнесоха от България та да не се разчува много, ама то това няма как да остане скрито. А, какво са правили тук в България хората не знаят, а военните явно няма да кажат. Та така едни селски момчета разковаха специалните им части на франсетата. А ти им се кланяй до земята, най-много да те оп...нат.

    Говориш за Багата. Той има толкова много успехи в спорта, които ти и 1/4 никога няма да постигнеш. Така, че говори с малко повече респект за човек, който е постигнал нещо и то значимо и е прославил България. Него го знае целия свят, а теб и в селото сигурно половината не те познават. Бил имал загуби, че кой няма ? Аз не познавам велик спортист, който да има само победи. И великия Майк Тайсън има загуби така, че по спокойно с изказванията си и раздаването на оценки.

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.